Hart van Austerlitz

In het kader van het verbeteren van de leefbaarheid van de kleine kern Austerlitz wordt in het dorpscentrum een multifunctionele accommodatie gerealiseerd met een basisschool, peuterspeelzaal, dorpshuis en 40 woningen.

Haarrijnweg Maarssenbroek

In de wijk Zwanenkamp Maarssenbroek, op de plaats waar vroeger een dierenhotel stond, is de gemeente in overleg met Portaal over de bouw van sociale huurwoningen. Het gaat om 30 beneden-boven woningen in de sociale huur categorie.

Kerckebosch Zeist

Natuur en wonen staan náást elkaar in Kerckebosch Zeist. Een wijk voor iedereen – verdeeld over 6 woonbuurten die elk een eigen karakter hebben – omsloten door het Utrechts Landschap. Waar binnen- en buitenbos zijn doorgetrokken en met elkaar verbonden. Hier beleven bewoners de natuur vanuit hun voordeur. Met 1.000 nieuwe woningen in verschillende prijsklassen en types en 58 vrije kavels, en nieuwe voorzieningen. In Kerckebosch voelt het alsof je elke dag in de natuur op vakantie bent.

 

Hazelaarplein

Ontwikkeling woningbouw, zowel (sociale) huur- en koopwoningen. Project bevindt zich nog in de schetsfase. Eerste droombeelden van de locatie weergegeven in ‘Toekomstromen van een Vrijstad’.

Rhijnhaege Holsblokkenweg fase 2 De Hoenderik Jochem Janzplantsoen Stationsweg 51-55 Bisonspoor – Maarssenbroek

Upgrading van het winkelcentrum Bisonspoor met de daarbij horende winkels, kantoren en nieuwe woontorens.

Om deze site te kunnen gebruiken adviseren we je je mobiele apparaat horizontaal te kantelen.

Blijft deze mededeling zichtbaar, dan is het scherm alsnog te klein.