Broekgraaf Willem Arntszhoeve Den Dolder

De WA-Hoeve in Den Dolder wordt de komende jaren getransformeerd van zorgterrein naar een levendig gebied met een mix van verschillende soorten woningen, bewoners en ondernemers. De leegstaande monumenten in de Middenas krijgen een nieuwe toekomst. In een aantal ontwikkelvelden worden woningen gerealiseerd. Alles passend binnen de dorpse setting en de prachtige natuur.

 

RaboFacet

Huidige functie vanuit Rabobank zal beëindigen, nieuwe invulling met woningbouw, aansluitend op cultuurhistorisch verleden

Huis ter Heide Zuid Huis ter Heide West Hart van Austerlitz

In het kader van het verbeteren van de leefbaarheid van de kleine kern Austerlitz wordt in het dorpscentrum een multifunctionele accommodatie gerealiseerd met een basisschool, peuterspeelzaal, dorpshuis en 40 woningen.

De Geiserhof

De nieuwe wijk ‘de Geiserhof’ is een plek waar je aangenaam kunt wonen, waar je je veilig voelt, waar je kunt ontmoeten en kinderen lekker kunnen spelen. Een hof waar geen auto’s rijden en waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de dag. Het uitgangspunt bij de visievorming was de toegevoegde waarde voor de omgeving. Zo zijn privacy voor omwonenden en een veilige leefomgeving belangrijke factoren die worden meegenomen. Ook worden er meer openbare parkeerplaatsen toegevoegd. Zo geeft de Geiserhof een kwaliteitsimpuls aan de omgeving.

 

Tennislocatie Breukelen

De gemeente Stichtse Vecht heeft de ambitie om het tenniscomplex in Broeckland Breukelen te verplaatsen naar het aanpalende sportcomplex en de vrijgevallen ruimte te herontwikkelen naar woningbouwlocatie voor ca. 28 grondgebonden woningen

 

Kockenest Kockengen

De gemeente Stichtse Vecht heeft de ambitie om de locatie van de voormalige school ’t Kockenest te herontwikkelen naar woningbouw in de sociale sector. De gemeente is hierover in overleg met de lokale woningcorporatie.

Kuyperstraat Maarssen

Een voormalige schoollocatie in Maarssen wil de Stichtse Vecht herontwikkelen tot woningbouwlocatie. Het schoolgebouw is gesloopt. Het plan is om 25 sociale huurappartementen voor kleine huishoudens te realiseren.

Om deze site te kunnen gebruiken adviseren we je je mobiele apparaat horizontaal te kantelen.

Blijft deze mededeling zichtbaar, dan is het scherm alsnog te klein.