Wijk bij Duurstede – Soeverein II, Cothen

Aan de noordzijde van het dorp, uitkijkend over de uiterwaarden, de Kromme Rijn en het vele groen daarachter, zal in de loop van 2019 Soeverein worden gerealiseerd: een karaktervol complex met zeven hoogwaardige appartementen.

Wijk bij Duurstede – Binnenhof Langbroek

Op korte termijn wordt door WOON-ontwikkeling Oranjepoort uitgebreid met het fraaie Binnenhof Langbroek. De appartementen liggen rond een fraai ingerichte centrale binnentuin. Elk appartement heeft 2 slaapkamers. De appartementen zijn interessant voor zowel ouderen als starters. Informatie en verkoop via Makelaarskantoor Patty van Rooijen.

Sluiseiland

Het plan omvat ongeveer 56 appartementen 89 stadswoningen en maximaal 39 wooneenheden vanuit collectief particulier opdrachtgeverschap.

Hart van Austerlitz

In het kader van het verbeteren van de leefbaarheid van de kleine kern Austerlitz wordt in het dorpscentrum een multifunctionele accommodatie gerealiseerd met een basisschool, peuterspeelzaal, dorpshuis en 40 woningen.

Wijk bij Duurstede – Residentie Stadszicht

Aan de rand van de binnenstad verrijst het nieuwbouwproject `Residentie Stadszicht`. De appartementen en penthouses worden gerealiseerd op de voormalige schoollocatie `De Opstap`. Informatie en verkoop via ENTREE Makelaars.

 

Voor het volledige overzicht van bouwprojecten en bouwmogelijkheden kijk op https://www.wijkbijduurstede.nl/inwoners/bouwen-en-wonen/nieuwbouw.html

Haagstede Kwadrant Maarssenbroek

Voor deze niet-bebouwde kantorenlocatie in Maarssenbroek is een plan in voorbereiding voor de bouw van ongeveer 155 woningen, waarvan 107 grondgebonden woningen en 48 (sociale) appartementen.

Leidsche Rijn Centrum

Het centrum van Leidsche Rijn en omgeving. Op de kruising van de A2 met spoorlijn Utrecht-Rotterdam- Den Haag en uitstekend bereikbaar met fiets, trein, bus en auto. Stedelijke klassieke architectuur en hoogwaardige openbare ruimte. Met: woningen, winkels, kantoren, horeca, bibliotheek, bioscoop en scholen. Nog ruim 600 koopwoningen te ontwikkelen.

Kerckebosch Zeist

Natuur en wonen staan náást elkaar in Kerckebosch Zeist. Een wijk voor iedereen – verdeeld over 6 woonbuurten die elk een eigen karakter hebben – omsloten door het Utrechts Landschap. Waar binnen- en buitenbos zijn doorgetrokken en met elkaar verbonden. Hier beleven bewoners de natuur vanuit hun voordeur. Met 1.000 nieuwe woningen in verschillende prijsklassen en types en 58 vrije kavels, en nieuwe voorzieningen. In Kerckebosch voelt het alsof je elke dag in de natuur op vakantie bent.

 

Koningshof 2e Fase

Voor belangstelling inschrijven: hartje-ijsselstein.nl

Heidepark

Om deze site te kunnen gebruiken adviseren we je je mobiele apparaat horizontaal te kantelen.

Blijft deze mededeling zichtbaar, dan is het scherm alsnog te klein.