Wijk bij Duurstede – Bedrijventerrein Broekweg

Bedrijventerrein Broekweg ligt aan de westkant van Wijk bij Duurstede en is ongeveer 33 hectare groot. Er zijn ruim honderd bedrijven gevestigd. Vestiging is alleen nog mogelijk door aankoop of huur van een bestaand bedrijfspand of stuk grond.

 

Wijk bij Duurstede – Bedrijventerrein Broekweg Noord

Op Broekweg-Noord  kunnen zich bedrijven vestigen die passen binnen het profiel en in de milieucategorieën 1 tot en met 3. Broekweg-Noord is deels uitgegeven en ontwikkeld zich tot een kwalitatief hoogwaardig bedrijventerrein. Het profiel is: modern, aantrekkelijk en duurzaam, met een goede landschappelijke inpassing. Zwaardere milieucategorieën zijn uitgesloten. Op het terrein zijn aantrekkelijke kavels beschikbaar. Een van de kavels is geschikt als kantoorlocatie.

 

Ontwikkelgebied Kruyderlaan – Herenstraat
Het ontwikkelgebied Kruyderlaan-Herenstraat is een typisch perifeer centrummilieu ofwel ‘aanloopgebied’. Om ingespeeld te blijven op toekomstige ontwikkelingen, zullen delen van de stad zich de komende jaren blijven vernieuwen. Het ontwikkelgebied Kruyderlaan-Herenstraat dat de potentie heeft te transformeren naar een gebied met meer woningen, is onderdeel van deze vernieuwing. Nieuwegein vindt het belangrijk om verbonden te zijn met de stad en met elkaar. De binnenstad is een bruisend stadscentrum, waaraan deze ontwikkellocatie ligt. Ook vinden bewoners het belangrijk te wonen in een fijne groene buurt rondom een levendig centrum. Deze ontwikkellocatie is toekomstbestendig voor jong en oud.
De Werf Over Oudland Merwedeweg Paardenveld Larenstein IJsseloevers Lagedijk

Om deze site te kunnen gebruiken adviseren we je je mobiele apparaat horizontaal te kantelen.

Blijft deze mededeling zichtbaar, dan is het scherm alsnog te klein.